O „Epistemologii” Jana Woleńskiego – spojrzenie matematyka (Diametros, 2012)
Recenzja książki Jana Woleńskiego, Epistemologia. Poznanie, prawda, wiedza i realizm, Wydawnictwo Naukowe PWN, wyd. I, Warszawa 2005.