O bałamutnej i nierzetelnej recenzji „O dobru” (Diametros, 2004)
Od redakcji: Poniższy tekst jest pełną i niezmienioną odpowiedzią ks. prof. Andrzeja Maryniarczyka na recenzję Mateusza Penczeka:O dobru – dysputy nieco bezładne, która ukazała się w pierwszym numerze ICF Diametros.